ENKEL GLAS

Enkel Glas van Glashandel Vrenegoor

Enkel glas of floatglas kunt u gemakkelijk en goedkoop bij ons bestellen. Het kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen in en rondom het huis. Ook in de tuin wordt enkel glas of floatglas gebruikt. Bijvoorbeeld in kassen. Maar, float of standaard glas wordt ook gebruikt in diverse ramen en deuren. Natuurlijk kan dit glas worden geleverd in diverse uitvoeringen en afmetingen. Daarnaast wordt enkelglas of floatglas ook gebruikt voor restauratie werkzaamheden.

Standaard enkel- of floatglas in elke gewenste uitvoering

Enkelglas of floatglas kan in diverse uitvoeringen worden geleverd. Zo kan dit standaard glas in elke gewenste afmeting worden geproduceerd, maar ook qua kleur en afwerking zijn er veel mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan enkelglas met facetten, in een ronde, vierkante vorm of andere gewenste vorm. Dat maakt floatglas ook geschikt voor monumenten waarbij het glas in een bijzondere vorm moet worden geproduceerd. Eventueel kan enkelglas of floatglas ook thermische worden gehard. Zo wordt het product minder breekbaar of gevoelig voor krassen, scheuren of barsten.

Waar kan enkelglas of floatglas voor worden gebruikt?

Deze glassoort kent vrij weinig beperkingen als het gaat om standaard glas dat nodig is in- en rondom de woning, tuin of op het erf. Enkelglas kan gebruikt worden in ramen en deuren waar een hoge veiligheid of inbraakpreventie niet direct een eerste prioriteit is. Natuurlijk kan floatglas ook worden gebruikt voor het creëren van monumenten of restauraties waarbij glas nodig is in specifieke vormen of afmetingen. Ook tuinkassen, fotolijsten en binnenramen kunnen worden voorzien van enkelglas of floatglas. Al dan niet voorzien van een thermische behandeling.

Kenmerken

 • Leverbaar in de meest uiteenlopende afmetingen
 • In elke vorm te produceren
 • Diverse kleuren mogelijk
 • Budgetvriendelijk

Contact opnemen

  • LEVERING UIT
   EIGEN FABRIEK
  • ALLE GLASSOORTEN
   LEVERBAAR
  • WIJ ZETTEN
   EN PLAATSEN OOK
  • ALL BEWERKINGEN
   MOGELIJK
  • VOOR PARTICULIER
   EN PROFESSIONAL
  • SPECIALIST
   SINDS 1978
  Vrenegoor Glashandel

  Enkel glas nodig?

  Familiebedrijf Vrenegoor is sinds 1978 dé specialist in glasbewerking in Haarlem en omgeving. Wij verzorgen alle soorten gespecialiseerde glasbewerking zoals slijpen, snijden, zagen, boren en zandstralen. Glashandel Vrenegoor is de glasspecialist waar u naar op zoek bent, maar ook standaardwerk leveren wij net zo graag. Wij leveren glas aan particulier en professional, van eenvoudig ruitje tot complex geslepen hardglas. Ook kunnen wij glas zetten en plaatsen en hebben wij een uitgebreide collectie glasbeslag.

  top