FIGUURGLAS

Figuurglas van Glashandel Vrenegoor

Figuurglas heeft een hoge decoratieve waarde en kan in vrijwel elke structuur of reliëf worden geleverd. Hierbij kunt u denken aan herkenbare patronen, maar ook rondingen, vierkant of geribbeld behoort tot de mogelijkheden. Figuurglas kan zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast en kan verschillende kleuren hebben. Met een teint, doorzichtig of blank. Figuurglas kan als enkel of isolerend glas worden aangeboden, afhankelijk van de toepassing.

Figuurglas met diverse structuren en patronen

Figuurglas kent veel mogelijkheden. Het kan gebruikt worden als decoratie, maar biedt ook privacy. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een patroon die het figuurglas ondoorzichtig maakt. Deze optie wordt vaak toegepast in badkamers of als inkijk niet gewenst is. Figuurglas bevat een patroon dat onder hoge temperatuur in het glas wordt gedrukt. Dat gebeurd met een wals die voorzien is van het gewenste reliëf of patroon. Mogelijkheden zijn diverse structuren, maar ook vormen van bloemen of tekens behoren tot de mogelijkheden. Met figuurglas voorziet u zowel deuren als ramen van een bijzondere uitstraling.

De toepassingen van figuurglas. Waarvoor is dit glas geschikt?

Het figuurglas van Glashandel Vrenegoor in Haarlem is geschikt voor diverse doeleinden. Voorbeelden daarvan zijn figuurglas voor binnendeuren, buitendeuren en ramen. Ook kan dit glas worden gebruikt voor decoratieve doeleinden omdat het in vrijwel elke kleur en voorzien van elke gewenste vorm geleverd kan worden. Ook blank of transparant figuurglas behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld in douchedeuren of kleine toilet ramen waar inkijk niet gewenst is. Figuurglas is ook geschikt voor ruimtes waarin de privacy gewaarborgd dient te worden. Bijvoorbeeld in spreekkamers of andere privé ruimtes. Hetzij binnen een woning, kantoor of praktijkruimte.

Kenmerken

 • Leverbaar in diverse afmetingen
 • Transparant, blank of in kleur
 • Geschikt voor decoratieve of privédoeleinden
 • Grote keuze uit patronen en reliëf

Contact opnemen

  • LEVERING UIT
   EIGEN FABRIEK
  • ALLE GLASSOORTEN
   LEVERBAAR
  • WIJ ZETTEN
   EN PLAATSEN OOK
  • ALL BEWERKINGEN
   MOGELIJK
  • VOOR PARTICULIER
   EN PROFESSIONAL
  • SPECIALIST
   SINDS 1978
  Vrenegoor Glashandel

  Figuurglas nodig?

  Familiebedrijf Vrenegoor is sinds 1978 dé specialist in glasbewerking in Haarlem en omgeving. Wij verzorgen alle soorten gespecialiseerde glasbewerking zoals slijpen, snijden, zagen, boren en zandstralen. Glashandel Vrenegoor is de glasspecialist waar u naar op zoek bent, maar ook standaardwerk leveren wij net zo graag. Wij leveren glas aan particulier en professional, van eenvoudig ruitje tot complex geslepen hardglas. Ook kunnen wij glas zetten en plaatsen en hebben wij een uitgebreide collectie glasbeslag.

  top