SPIEGELS

Spiegels van Glashandel Vrenegoor

Spiegels zijn een onmisbaar accessoire in elk huishouden. Ze kunnen een decoratieve en een praktische functie hebben. Bij Glashandel Vrenegoor in Haarlem besteld u uw spiegels geheel op maat en in elke gewenste afmeting. Daarbij kunt u ook nog kiezen voor diverse kleuren zoals een afwerking in grijs, goud, brons of zilver. Spiegels kunnen gebruikt worden binnen een woonkamer om een ruimte optisch groter te laten lijken of om meer lichtinval te kunnen creëren. Ze hebben een uitstekende reflectie doordat het glas wordt bewerkt met speciaal reflecterend materiaal.

De eigenschappen van spiegels

Glas reflecteert van nature niet. Door het te bewerken kan dit wel. Dit gebeurd aan de hand van een glasreiniging met onder andere ceriumoxide. Vervolgens wordt er gewerkt met reflecterend materiaal en krijgt de spiegel zijn uiteindelijke reflectie. Dit kan in verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld goud- of zilverkleurig, maar ook brons en grijs behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast kan de spiegel worden voorzien van een 25 mm facetrand. Dit houdt in dat de buitenzijde van de spiegel een decoratieve afgeschuinde rand krijgt. Deze rand is 25 mm breed. Maar deze facetrand kan variëren van 5mm tot 40mm.

Een spiegel kan voor decoratieve doeleinden worden gebruikt. Maar, spiegels hebben ook een uitstekende diefstalwerende werking. Door spiegels op een speciale manier op te stellen, ontstaat er een goed overzicht waardoor elke hoek van een ruimte in de gaten gehouden kan worden.

Spiegelverwarming

Optioneel kan de spiegel worden voorzien van spiegelverwarming. Hierdoor heeft u nooit meer een beslagen spiegel. De spiegelverwarming is een dunne anti condens mat die op de achterzijde van de spiegel wordt geïnstalleerd.

De diverse decoratieve en praktische toepassingen van spiegels

Spiegels kunnen overal worden gebruikt. Doordat ze in vrijwel elke afmeting gefabriceerd kunnen worden, zijn ze geschikt voor in de woonkamer, op de slaapkamer of zelfs buitenshuis. De spiegel moet dan wel weerbestendig worden gemaakt. Spiegels hebben reflecterende eigenschappen waardoor ze een ruimte kunnen verlichten of verruimen. Daarnaast kunnen ze worden afgewerkt in diverse kleuren.

Kenmerken

 • Geschikt voor decoratieve en praktische doeleinden
 • Leverbaar in alle gewenste vormen en afmetingen
 • Vele bewerkingen mogelijk
 • Leverbaar in diverse kleuren zoals goud, grijs, zilver of brons

Contact opnemen

  • LEVERING UIT
   EIGEN FABRIEK
  • ALLE GLASSOORTEN
   LEVERBAAR
  • WIJ ZETTEN
   EN PLAATSEN OOK
  • ALL BEWERKINGEN
   MOGELIJK
  • VOOR PARTICULIER
   EN PROFESSIONAL
  • SPECIALIST
   SINDS 1978
  Vrenegoor Glashandel

  Een spiegel nodig?

  Familiebedrijf Vrenegoor is sinds 1978 dé specialist in glasbewerking in Haarlem en omgeving. Wij verzorgen alle soorten gespecialiseerde glasbewerking zoals slijpen, snijden, zagen, boren en zandstralen. Glashandel Vrenegoor is de glasspecialist waar u naar op zoek bent, maar ook standaardwerk leveren wij net zo graag. Wij leveren glas aan particulier en professional, van eenvoudig ruitje tot complex geslepen hardglas. Ook kunnen wij glas zetten en plaatsen en hebben wij een uitgebreide collectie glasbeslag.

  top